Om os

Tak fordi du kigger forbi Minder & Mirakler

Minder & Mirakler har eksisteret siden april 2014. Navnet kommer af, at det er plakater til dit hjem. Minder er fordi mange af mine plakater gemmer på minder for ejeren af plakaten og mirakler ledte mine tanker hen til navnetavlerne jeg laver til børn som jo er "Livets små mirakler". På Instagram og på denne hjemmeside hedder det dog Minder & Mirakler - det er lidt nemmere at huske.


Tak til de over 7000, som følge mig på Facebook

Det er helt vildt at over 7000, har valgt at følge mit lille plakat univers på Facebook. Jeg er dybt taknemmelig og hver dag modtager jeg søde beskeder med ros og bestillinger. Uden alle jer ville jeg ikke hver dag kunne sætte mig bag min computer og lave det jeg elsker - nemlig mit grafiske arbejde.


Historien bag Synstavlerne og starten på mit lille plakat univers

Omkring midnat i april 2014, sad jeg og kiggede på billeder i de kreative grupper på Facebook... flere steder kunne jeg se, at den klassiske sorte synstavle fra lægen hang rundt omkring på børneværelserne. Så der fik jeg ide'en til at den måtte da kunne laves lidt mere børnevenlig og sjov. Det kom der mine Synstavler ud af.


Jeg lagde den op i Gruppen "Børneværelset" og spurgte om det var go eller no go. Flere var interesseret og alle var enige om go. Flere spurgte om jeg også lavede navnetavler, citater samt havde nogen forslag til gaver til Fars dag. Jeg kastede mig over navnetavlerne, som jeg siden og stadigvæk videre udvikler på alt efter hvilke ønsker kunderne har.


Gaven til FAR's dag skulle være noget unikt og som ville gøre ham glad. De fleste mænd elsker at blive rost så det endte med det som jeg i dag sælger som FAR billedet. MOR, MORMOR, MORFAR, FARMOR og FARFAR er siden kommet til.


I takt med efterspørgelsen og ønsker fra kunderne, er der kommet flere plakater til. Jeg er mange ide'er på TO DO listen, som jeg glæder mig til at få "sat i verden". Har du drømme om en specifik plakat, så send en besked via Facebook eller en mail til pernille@minderogmirakler.dk med dine ønsker, så skaber vi den sammen. 


Grafisk design og min grafiske virksomhed Manifiq

Ved siden af Minder & Mirakler har jeg siden 2000 haft min egen grafiske virksomhed "Manifiq". Jeg har/har haft store kunder som TOP TOY (BR og Toys R Us), EDC, RUC, DM Skincare og Tupperware. Men jeg har også de små nystartede håndværkere, wellness klinikker, børnetøjs webshops med mange flere. Jeg synes det er så spændende, at se de små virksomheder blomster op og ikke midst følge deres vækst.


Manifiq er på Facebook kig gerne forbi og gi' den et like - hvem ved måske får du eller en du kender, en dag brug for et visitkort, en flyer eller andet grafisk materiale. Manifiq har også en hjemmeside www.manifiq.dkGod fornøjelse og jeg håber du finder noget du kan bruge!


De bedste hilsner

Pernille Wahl Christensen

Minder & Mirakler

Kontakt os...

Følg os på Facebook

Information

Minder& Mirakler


Møllebakken 16

2680 Solrød Strand


t. 22185391

pernille@minderogmirakler.dk